Contact

Haarlem, Nederland
hello [@] karenlennings.com

Foto: Aline Bouma

Hi! Ik ben Karen, een ervaren en veelzijdig Grafisch ontwerper & Illustrator

Met meer dan 20 jaar ervaring, kan ik je onder andere helpen met:

Huisstijl, Logo, Branding, Illustraties, Infographics, Datavisualisatie, Web Design, User Experience Design, Magazines, White papers, Rapportages, Brochures, Folders, Iconen, Signing en Autobelettering

Door nauw samen te werken, vanaf het begin betrokken te zijn en door een sterke relatie op te bouwen, komen we met elkaar tot de perfecte oplossing.

Ik ben voortdurend in ontwikkeling, niet alleen omdat de wereld niet stil staat, maar ook omdat ik graag nieuwe dingen leer en daardoor nog beter kan aansluiten bij de wensen van de klant.

Heb je een idee voor een project, maar nog geen duidelijke visie voor ogen, dan kan ik ongetwijfeld wat voor je betekenen. Ook als je een schets of ontwerp in detail wil uitwerken, help ik je met veel plezier verder.

MET DEZE FIJNE OPDRACHTGEVERS MOCHT IK AL WERKEN

Nederlandse Brandwonden Stichting // COC Kennemerland // Delta Lloyd // Morgens // GGD Zaanstreek - Waterland // Gemeente Medemblik // International Orange // Momice // Grolsch // Vodafone // Eurofiber // Service Now // P3 Purmerend // Passenger Terminal Amsterdam // Morgens // Maastricht UMC+ // Rabobank // OPEN // Centrale Bank van Suriname // Steuer Nederland b.v. // Gupta Strategists